Meta'dan kurtarıcı özellik: Tüm hesaplar tek bir noktada birleşiyor

Meta, popüler sosyal medya platformları olan WhatsApp, İnstagram ve Facebook gibi hesapları tek bir noktada birleştiriyor. Tüm hesaplar tek bir yerden yönetilebilecek. İşte özelliğe dair tüm detaylar...

Meta'nın duyurduğu kurtarıcı özellik, Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp’taki ayarlar menüsünde yer alacak. Bu sayede kullanıcılar diğer uygulamaya geçmeden tek bir uygulama üzerinden tüm hesaplarını kontrol edebilecek. Kullanıcılar kişisel bilgilerini, şifrelerini, güvenlik ayarlarını, reklam tercihlerini ve uygulama izinlerini değiştirebilecek.

Meta'dan kurtarıcı özellik: Tüm hesaplar tek bir noktada birleşiyor

Kullanıcıların bu uygulamayı kullanabilmesi için öncelikle tüm uygulamaları Hesap Merkezi'ne eklemesi gerekecek. Bununla birlikte Meta, reklam ayarlarında da değişiklikler yapıyor. Şirket, kullanıcıların ilgi alanlarına göre reklamları seçmelerine olanak sağlayacak özellikler üzerinde çalışıyor.

Hatırlatmakta fayda var, Meta tüm hesap ayarlarını birleştiren yeni Hesap Merkezi’ni bugünden itibaren kademeli olarak açacak.

Meta'dan kurtarıcı özellik: Tüm hesaplar tek bir noktada birleşiyor ile ilgili etiketler Meta
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.