Met Gala'da cool hallerinden taviz vermediler, after partide hamburgerlere hücum ettiler!

Met Gala kırmızı halısında en cool halleriyle objektiflere poz veren ünlüler, after partide hamburgerlere hücum ederken görüntülendi.

New York Metropolitan Müzesi’nde önceki gece düzenlenen Met Gala 2017’nin etkileri devam ediyor. Hazırlık süreci, kırmızı halı geçişi kadar sonrasında düzenlenen partilerle de heyecan yaratan Met Gala’da bu yıl üç farklı after parti düzenlendi. Bunlardan en dikkat çekeni ise dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın düzenlediği 1OAK adlı gece kulübünde düzenlenen partiydi.

saddsadfasdasdas

Kırmızı halıda kusursuz bir görünümde olmak için tüm gün bir şey yemeyen ünlü isimler partide dağıtılan hamburgerlere adeta hücum etti. Objektiflere yansıyan bu görüntüler, birkaç saat önce oldukça cool şekilde basına poz veren ünlülerin sosyal medyada ti’ye alınmasına neden oldu.

asdsdasdasdas

Met Gala'da cool hallerinden taviz vermediler, after partide hamburgerlere hücum ettiler! ile ilgili etiketler Rihanna met gala after parti hamburger hücum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.