MESUTOL kampanyası 1907 SMS ücreti ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe’den yeni bir Mesut Ol kampanyası geldi. Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada MESUTOL kampanyası adı altında 1907’ye SMS atılarak bu kampanyaya taraftarlar katılabilecek. Peki, MESUTOL 1907 SMS ücreti ne kadar, kaç lira?

Fenerbahçe Kulübü yeni transfer Mesut Özil için sarı lacivertli taraftarın katılacağı bir SMS kampanyası başlattı. Mesut Özil transferi ile sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir ses getiren Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, 1907 SMS MESUTOL kampanyası başlattıklarını açıklayarak sarı lacivertli taraftarlardan destek olmalarını istedi.

Daha öncesinde de Fener Ol kampanyası adı altında sarı lacivertli iş adamları ve taraftarların büyük desteğini alan Fenerbahçe, kulübe çok önemli bir destek sağlayan gelir elde etmeyi başarmıştı.

MESUTOL kampanyası 1907 SMS ücreti ne kadar, kaç TL?

Başkan Ali Koç son açıklamasında Mesut Özil’in imza töreni hakkında da tüm detayları kamuoyu ile paylaşmaktan geri kalmadı. Oyuncu için hafta içinde Salı ya da Çarşamba günü bir imza töreni tertip edeceklerini söyledi.

MESUTOL 1907 SMS ÜCRETİ NEKADAR?

MESUTOL kampanyasına şu ana kadar Fenerbahçeli taraftarların çok büyük bir destek verdiği öğrenilirken kısa süre içerisinde 35 binden fazla SMS atıldığı belirtildi. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1907'ye atılan her bir SMS 20 TL olarak faturalarınıza yansıtılmaktadır.

MESUTOL kampanyası 1907 SMS ücreti ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil SMS Kampanya mesutol 1907
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.