Mesut'a bıçakla saldıran gaspçıyı dövdüler!

Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ve Sead Kolasinac’ın bulunduğu aracı soymaya çalışan iki saldırgandan biri olan Ashley Smith, cezaevinde darp edildi.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve Bosna Hersekli Sead Kolasinac'a bir Türk lokantasının önünde bıçaklı gasp girişiminde bulunulmuştu. Saldırganlar yakalanmış, 10 yıl hapis cezası almışlardı.

Mesut'a bıçakla saldıran gaspçıyı dövdüler!


Hapis cezasına çarptırılan 2 şahıs hakkında bugün bomba bir iddia ortaya atıldı. Saldırganlardan Ashley Smith isimli kişinin hapishanede darp edidiği görüntüler İngiliz basınında yer aldı.

Mesut'a bıçakla saldıran gaspçıyı dövdüler! - Resim : 2

İngiltere'nin köklü basın kuruluşlarından Mirror’ın yayınladığı görüntülerde, Smith’in hücresinde iki dakika boyunca yüzüne yumruklar aldığı aktarıldı. Yüzü kanlar içinde kalan hırsızın, “Göremiyorum. O ben değildim. Tanrı üstüne, çocuğumun hayatı üstüne yemin ediyorum o ben değildim” dediği belirtildi.

Mesut'a bıçakla saldıran gaspçıyı dövdüler! ile ilgili etiketler Mesut Özil Arsenal hırsız Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.