Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı...

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Marmara İlahiyat Camii'ne getirildi. Cenazeyi hastaneye almaya gelen Mesut Yılmaz cezane aracına binerek camiye geldi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi cami avlusuna götürüldü. Yılmaz ailesi, camide taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesini almak için Şişli'deki hastaneye geldi. Mesut Yılmaz, saat 10.45 sıralarında hastaneye geldi. Yılmaz'ı hastanede karşılayanlar arasında Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Sarıgül de yer aldı.

yavuzy-cenaze

MESUT YILMAZ DA TABUTA OMUZ VERDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Marmara İlahiyat Camii'ne getirildi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Berna Yılmaz da oğlunun tabutuna dokundu, cami avlusuna kadar arkasından yürüdü. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi cami avlusuna götürüldü.

TAZİYELERİ KABUL EDİYORLAR

Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz cami bahçesinde taziyeleri kabul ettiler. Törene siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Yavuz Yılmaz, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'na götürüldü.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

ÖLÜMÜNÜNDEN YARIM SAAT ÖNCE BABASI MESUT YILMAZ'I ARADI

Habertürk TV muhabiri Osman Girgin'in aktardığına göre, İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Yavuz Yılmaz'ın ölümünden yarım saat önce Mesut Yılmaz ile konuştuğu ve Amerika'da tedavisi için bulunan annesinin durumunu sorduğu öğrenildi.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı... ile ilgili etiketler Mesut Yılmaz yavuz yılmaz cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.