Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu! Yavuz Yılmaz kimdir?

Son dakika haberi gündeme bomba gibi düştüi. Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü olarak bulundu. Silahla öldüğü bildirilen Yavuz Yılmaz bu bilgiden sonra İntihar mı etti soruları akılları kurcaladı. Bunun bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğu henüz netleşmedi. Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Edinilen bazı bilgilere göre Yavuz Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar etti. Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz öldü mü? Yavuz Yılmaz İntihar mı etti? Detaylar haber özette...

Son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü olarak bulundu. Silahla öldüğü bildirilen Yavuz Yılmaz bu bilgiden sonra İntihar mı etti soruları akılları kurcaladı. Bunun bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğu henüz netleşmedi. Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Edinilen bazı bilgilere göre Yavuz Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar etti. Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz öldü mü? Yavuz Yılmaz İntihar mı etti? Detaylar haber özette...

safasfa

1 YILDIR İLAÇ KULLANMIYORDU

Bunalıma girmişti. Düzenli alması gereken ilaçları 1 yıldır kullanmıyordu. İşe gidemediği için şirketlerindeki tüm görevlerini 2016'da kardeşi Hasan'a bırakmıştı.

MESUT YILMAZ KORUMALARI UYARMIŞTI: GÖZÜNÜZÜ ÜZERİNDEN AYIRMAYIN

Mesut Yılmaz, yakından ilgilenmek için Ataşehir'de yalnız yaşayan Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konakları'ndaki kendi evlerinde kalmasını istiyordu. Mesut Yılmaz, bir sağlık sorunu bulunan eşi Berna Yılmaz'ın tedavisi için geçen hafta Amerika'ya gitmişti. Mesut Yılmaz, gitmeden önce de oğlunun sağlık sorununu hatırlatarak, korumalarını “Gözünüzü Yavuz'un üzerinden ayırmayın. Sakın tek kalmasın” diye uyarmıştı.

EN SON BABASINI ARADI

Yavuz Yılmaz önceki gece, baba evine gitti. Korumalar ve çalışanlar geç saatte evden ayrıldı. Yavuz, sabaha karşı 02.30'da (Amerika saatiyle 16.30) kalp rahatsızlığı bulunan annesini sormak için babasını aradı. “Annemin durumu nasıl?” diye sordu. Mesut Yılmaz “Merak etme oğlum, annen iyi. Birkaç saat sonra uçağa binip eve dönüyoruz” dedi. Yavuz Yılmaz, telefonu kapattıktan sonra babasının çalışma odasına geçti. Babasına ait olan tabanca ile 03.00'te yaşamına son verdi.

ÖLÜ BULUNDU!

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın yatağında ölü bulunduğu belirtiliyor.
İntihar üzerinde duruluyor!

Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin intihar ihtimali üzerinde duruluyor.

Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

MESUT YILMAZ İSTANBUL'A GELİYOR

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın acı haberi aldıktan sonra hemen İstanbul'a gelmek için harekete geçtiği belirtildi. Yılmaz'ın İstanbul'a uçakla geleceği ifade edildi.

YAVUZ2

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Georgetown Üniversitesi'nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı.

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

MESUT YILMAZ KİMDİR?

48., 53. ve 55. Hükümetinin Başbakanı, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı ve Rize Milletvekili Mesut Yılmaz kimdir? Ahmet Mesut Yılmaz ya da amcalarının soyadı ile Akçal. Aslen Rize Çayeli Çataldere/Cimil köyünden. 1947 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdi. 1971 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat1972-1974 yılları arasında Almanya'nın Köln Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde yüksek lisans çalışması yaptı. Bölümü'nden mezun oldu.

1975-1983 yılları arasında kimya, tekstil ve ulaştırma sektörlerinde, çeşitli özel şirketlerde yönetici olarak görev aldı. 1983 yılının Mayıs ayında kurulan Anavatan Partisi'nde kurucu üye ve Genel Başkan yardımcısı oldu. Aynı yıl Kasım ayında yapılan genel seçimde Rize Milletvekili seçildi.

BAKANLIK GÖREVİ

Birinci Turgut Özal hükümetinde enformasyondan sorumlu devlet bakanlığına atandı ve hükümet sözcülüğü yaptı. 1986 yılında Kültür ve Turizm Bakanı oldu. Bu dönemde Türkiye-Federal Almanya ve Türkiye-Yugoslavya Ekonomi Karma Komisyonları'nın başkanlığını yürüttü.

29 Kasım 1987 seçimlerinde yeniden Rize Milletvekili seçildi. İkinci Özal hükümetinde Dışişleri Bakanlığına atandı. Mesut Yılmaz, Yıldırım Akbulut Hükümeti'nde de üstlendiği bu görevden 20 Şubat 1990'da istifa etti.

GENEL BAŞKAN YILMAZ

15 Haziran 1991 tarihinde yapılan Anavatan Partisi Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçildi. Kurduğu hükümet 5 Temmuz 1991 günü TBMM Genel Kurulu'nda güvenoyu aldı. 20 Ekim 1991 günü yapılan genel seçimlerden sonra Ana Muhalefet Partisi lideri olarak çalışmalarını sürdürdü.

Yılmaz, 24 Aralık 1995'te yapılan genel seçimler sonrası Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi tarafından oluşturulan 53.Hükümetin Başbakanı olarak görev yaptı. 20 Haziran 1997 tarihinde 55. Hükümeti kurmakla görevlendirildi. ANASOL-D hükümetinde Başbakanlık yaptı.

21. dönemde yine Rize'den milletvekili seçilen ve 18 Nisan seçimlerinden sonra DSP, MHP, ANAP koalisyonunda yer alan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Partisinin 3 Kasım 2002 seçimlerinde aldığı oy oranı yüzünden görevinden istifa etti.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu! Yavuz Yılmaz kimdir? ile ilgili etiketler yavuz yılmaz mesut yılmazın oğlu inthar mı cinayet mi mesut yılmazın oğlu yavuz yılmaz hayatını kaybetti yavuz yılmaz kimdir yavuz yılmaz öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.