Mesut Yılmaz gözyaşları içinde itiraf etti!"Oğlum tedaviyi kabul etmiyordu"

Gazeteci Taha Akyol, Mesut Yılmaz'ın kendisine oğlunun tedaviyi kabul etmediğini söylediğini belirtti. Taha Akyol, Mesut Yılmaz ile aralarında geçen ve eski Başbakanın gözyaşları ile kesilen o konuşmayı anlattı.

Mesut Yılmaz’ın kendisine oğlunun tedaviyi kabul etmediğini söylediğini belirten Taha Akyol, bu sırada Mesut Yılmaz’ın gözyaşlarını tutamadığını da sözlerine ekledi.

“HAYATTA HİÇBİR ŞEYDEN MUTLU OLMUYORDU”

Taha Akyol, Mesut Yılmaz ile aralarında geçen konuşmayı, “Mesut Bey ile konuştuk.. '7 yıldır tedavi ediliyordu, fakat bir türlü çare bulamadık. Göstermediğimiz doktor kalmadı. Son olarak da tedaviyi reddediyordu. Hayatta hiçbir şeyden mutlu olmuyordu. Allah rahmet eylesin" dedi, bu sırada gözleri doldu.. Gözleri yaşarınca sohbeti kapattık” şeklinde anlattı.

Mesut Yılmaz gözyaşları içinde itiraf etti!"Oğlum tedaviyi kabul etmiyordu" ile ilgili etiketler Mesut Yılmaz Taha Akyol yavuz yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.