Beşiktaş yöneticisinden Dilmen'e destek

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Rıdvan Dilmen'in Türk futbolundaki etik olmayan ilişkiler yumağına ilişkin sözlerine yorumda bulundu. Urgancılar, Beşiktaş'ın yepyeni bir dönemin başlangıcına öncülük edeceğini savundu.

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Rıdvan Dilmen olay yaratan "Futbolda temiz eller operasyonu yapılmalı" açıklamalarını yorumladı. Urgancılar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İlk’lerin kulübü Beşiktaş’ın bir ilki daha gerçekleştirerek ülke sporunda yepyeni bir dönemin başlangıcına öncülük edeceğini BJK Divan Kurulu’nda daha önce dile getirmiştim... Tabii ki bu durumdan hoşnut olmayanlar oldu, daha da olacak...! Durmak yok...!" ifadelerini kullandı.

İSMAİL ER'İ UZAKLAŞTIRIN

Urgancılar'ın bu paylaşımına çok sayıda yorum yazan Siyah-Beyazlı taraftarlar ise "Yeni dönem istiyorsanız önce İsmair Er'i camiadan uzaklaştırın" şeklinde görüş belirtti. Hürriyet gazetesinde yıllardır Beşiktaş muhabirliği yapan Er'in Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğu için Beşiktaş taraftarının tepkisini çektiği biliniyor.

Beşiktaş yöneticisinden Dilmen'e destek ile ilgili etiketler Beşiktaş Rıdvan Dilmen Mesut Urgancılar ismail er
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.