Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe mesajı!

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun Arsenal'de mutlu olduğunu belirtirken gelecekte neler olacağını bilmedikleri söyledi.

Adı Fenerbahçe ile anılan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun geleceğine dair önemli ipuçları verdi.

Goal'e açıklamalarda bulunan Söğüt, Mesut'un Arsenal'de mutlu olduğunu söylerken Fenerbahçe iddialarına da yanıt verdi. Söğüt, futbolda her şeyin olabileceğini ve futbolcuların davranışlarını tahmin etmenin mümkün olmadığını ifade ederken şunları dile getirdi:

"Daha önce söylediğimiz tekrar söylüyorum. Mesut, Arsenal'de çok mutlu. Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor ve değişen bir şey olmadı. Sözleşmesi sona erdiğinde ise neler olacağını göreceğiz. Şu an için o zamana dair bir şey söyleyemem."

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe mesajı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Arsenal Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.