Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in menajeri, yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Arsenal'de kalacak mı? Fenerbahçe iddiaları hakkında ne dedi? Mesut Özil ile ilgili çarpıcı gelişme...

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in takımdan ayrılacağı gündeme gelmişti. Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması geldi. Özil, Arsenal'den ayrılacak mı? Hangi takımdan teklif var? İşte tüm detaylar...

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması geldi
2013 yılında Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'in Londra'daki kariyerinin son bulacağı sık sık söylenmeye başladı. Mesut Özil'in danışmanı Erkut Söğüt, ofansif futbolcunun sözleşmesi hakkında bilgilendirme yaptı.

"MESUT'UN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR"
2021 yılına kadar mukaveleninin sürdüğünü anlatan Söğüt, "Mesut'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Bu konuda hiçbir değişiklik yok. Daha sonra neler olacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Son zamanlarda Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı da yine gündeme gelmişti. Özil'in danışmanı, "Mesut ve Fenerbahçe hakkında konuşamam. Çünkü gizlilik nedeniyle böyle bir hakkım yok" diye konuştu.

Mesut Özil kaç gol attı? Yıllık kazancı ne kadar?
Bu sezon Mesut Özil 23 maçta görev yaptı, 1 gol attı ve 3 de asist yaptı. Yıllık maaşı 18.6 milyon Euro olan Mesut Özil'in maliyeti dikkat çeken cinsten.

Arsenal'de sözleşmesi bitecek 6 isim var
Öte yandan Özil, Arsenal'de 2021 yazında sözleşmesi sona eren 6 futbolcudan biri. Pierre-Emerick Aubameyang, Sokratis, David Luiz, Shkodran Mustafi ve Bukayo Saka'nın geleceği hala belirsiz.

 

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Arsenal Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.