"Mesut Özil'in kalitesini herkes biliyor!"

İngiltere Lig Kupası'nda Liverpool ile Arsenal karşı karşıya getiren ve normal süresi 5-5 biten tarihi maçta uzun süredir ilk kez forma şansı bulan Mesut Özil, iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen 65. dakikada oyundan alındı.

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Liverpool ile oynanan İngiltere Lig Kupası maçında uzun bir süre sonra forma şansı buldu. Anfield Road'da 65 dakika sahada kalan yetenekli oyuncu, otoritelerden tam not almasına rağmen Unai Emery'yi yine tatmin edemedi. 54. dakikada Ainsley Maitland-Niles'ın attığı golün asistini yapan Özil, 65. dakikada Emery tarafından oyundan alındı ve yerini Mattéo Guendouzi'ye bıraktı.

İspanyol teknik adamın bu değişikliği, İngiliz basını ve eski İngiliz futbolcular tarafından eleştirildi.

"Mesut Özil'in kalitesini herkes biliyor!"

CARRAGHER'DAN DESTEK

Sky Sport yorumcusu Jamie Carragher, Mesut Özil'in Arsenal'da sürekli oynaması gerektiğini savundu. Liverpool efsanesi, Mesut Özil'in üst sınıf bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, "İleri üçlü, Mesut Özil'in kendilerini beslemesinden çok memnun olurdu. İdeal 11'in oyuncusu" dedi.

Jamie Carragher'ın Mesut Özil hakkındaki yorumları şu şekilde;

"Mesut Özil bir gömlek üst oyuncu. Büyük bir Mesut Özil hayranı değilim ama onun Arsenal'da süre almaması gerektiğini bana açıklayamazsınız. İleri üçlüye bir bakın. Eminim ki arkalarında Mesut Özil'in oynamasını ve kendilerini beslemesini çok isterlerdi. Bence Mesut Özil hala Arsenal'ın ideal 11'inde bulunuyor. Liverpool maçında çok iyiydi. İki golde de fantastik payı var. Kalitesini gösterdi."

Öte yandan Arsenal efsanesi Ray Parlour da Jamie Carragher'la aynı görüşleri paylaştı. Parlour, "Mesut Özil'in kalitesini herkes biliyor. Düzenli forma giyerse yine takımın en iyilerinden olacaktır." dedi.

"Mesut Özil'in kalitesini herkes biliyor!" ile ilgili etiketler Mesut Özil Liverpool Arsenal Unai Emery jamie carragher Ray Parlour Ainsley Maitland-Niles
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.