Mesut Özil'in Alanyaspor maçı istatistikleri göz doldurdu

Mesut Özil'in Alanyaspor maçına neden ilk 11'de başladığı ortaya çıktı... Emre Belözoğlu'nun tercih ettiği oyun planına en uygun isim olan 32 yaşındaki yıldız orta saha, hem koşu mesafesi hem de pas uzunluğu ve isabet oranında istatistikleriyle hocasını memnun etti.

Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'la 0-0 berabere kaldığı maça sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlayan Mesut Özil, istatislikler ile dikkatleri üzerine çekti. Sakatlıktan çıkıp 65 dakika sahada kalan yıldız isim, 7 bin 693 metre koşarak sahada en fazla koşan oyunculardan biri oldu.

65'te Yerini Osayi-Samuel'e bırakan Mesut Özil, yüksek şiddetli koşularda 696 metre ve 39 koşu ile Jose Sosa ile birlikte takımın lideri konumuna ulaştı. Ayrıca 26 isabetli pas ve yüzde 81 ile Serdar Aziz'den sonra takımın en isabetli pas yüzdesine sahip 2. oyuncusu oldu.

Yıldız isim, pas mesafelerine de bakıldığında teknik direktör Emre Belözoğlu'nun tercih ettiği oyun planına uygun olarak, pas uzunluğunda 13,2 metre ile Dimitris Pelkas ile birlikte sahanın lideriydi. (DHA)

Mesut Özil'in Alanyaspor maçı istatistikleri göz doldurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.