"Mesut Özil'i istiyorlar ama paraları yok"

İngiliz basını, Türk takımlarının Mesut Özil'i transfer etmek istediğini ama paraları olmadığı için bunu başaramadıklarını yazdı.

İngiltere'de Arsenal froması giyen Mesut Özil'in transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Arsenal'de takımın en çok para kazanan futbolcusu olan ve teknik direktör Unai Emery'nin kadroda düşünmediği Mesut Özil'in geleceği merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Amine Gülşe ile dünya evine giren yıldız futbolcunun Türk takımları tarafından istendiği öne sürüldü.

ARSENAL'DE KALMA İHTİMALİ YÜKSEK

The Sun'da yer alan habere göre Arsenal, Mesut Özil'in yüksek maaşı nedeniyle futbolcuyu göndermek istiyor. Haftalık 350 bin pound maaşla takımın en çok kazanan futbolcusu olan Mesut Özil için yaz döneminde cazip teklif gelmediği belirtildi. Oyuncunun bonservis bedelini ödeyecek takım olmadığı ve Mesut Özil'in Arsenal'de kalma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.Haberde, "Türk takımları Mesut Özil'i transfer etmek istiyor ama paraları yok" yorumu da yapıldı.

"Mesut Özil'i istiyorlar ama paraları yok" ile ilgili etiketler Türkiye Mesut Özil Amine Gülşe Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.