Mesut Özil'e Trabzonspor görevi... Vitor Pereira, yıldız ismi derbiye özel hazırlıyor

Süper Lig'in ilk 8 haftasını lider tamamlayan Fenerbahçe, 9. haftada deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor'u da mağlup edip şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız dönmek istiyor. Sarı-Lacivertliler'de Pereira-Mesut gerilimi tatlıya bağlandı. Yıldız isim Trabzon'da ilk 11'de sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı derbinin hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışmada Diego Rossi, Bright Osayi-Samuel ve Mert Hakan Yandaş takımdan ayrı özel programlar eşliğinde idmanı tamamladı.

Taktik antrenmanda ise Mesut Özil şov vardı.. Pereria ile Mesut Özil, önceki gün Samandıra'da mini bir zirve gerçekleştirdi. Aralarında yaşanan soğuk savaşın hiç kimseye faydayı olmadığı görüşünde birleşen ikili, birbirlerine şampiyonluk sözü verdi.

Gribal enfeksiyon nedeniyle Olympiacos maçını kaçıran 32 yaşındaki yıldız, son lig maçında da 4 dakika süre almıştı. Portekizli çalıştırıcının ilk 11'de başlatmadığı her maç, ikili arasında yaşanan soğuk savaşı derinleştiriyordu.

Mesut Özil'e Trabzonspor görevi... Vitor Pereira, yıldız ismi derbiye özel hazırlıyor

BAŞKAN OLAYA EL ATTI 

Pereira'nın dünkü çalışma sırasında Mesut'a eliyle bir şeyler anlatmaya çalıştığı ve yıldız oyuncunun da gülerek tepki verdiği an, kulüp tarafından sosyal medyada yayınlanmıştı. 

Başkan Ali Koç, Vitor Pereira-Mesut Özil gerilimini fazla büyümeden tatlıya bağladı. İlk 8 haftayı lider tamamlayan Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Trabzonspor'la deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Vitor Pereira'nın bu maçta Özil'e özel görevler vereceği gelen haberler arasında.

İlk 8 haftanın yenilgisiz iki takımından biri olan ve Fenerbahçe'nin yalnızca 1 puan gerisinde bulunan Bordo-Mavililer, maça tam kadro hazırlanıyor. Fenerbahçe cephesinde ise Mesut'un maça oldukça motive olduğu ve ilk 11'deki yerinin garanti olduğu öğrenildi.

Mesut Özil'e Trabzonspor görevi... Vitor Pereira, yıldız ismi derbiye özel hazırlıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.