Mesut Özil'e astronomik transfer teklifi! Endonezya basınında sürpriz iddia...

Fenerbahçe'de beklentileri bir türlü karşılayamayan ve aklı futboldan çok yatırımlarında olmakla suçlanan Mesut Özil için ayrılık iddiaları gelmeye devam ediyor. Endonezya basını, 34 yaşındaki yıldızın Endonezya Ligi'nden bir takımdan astronomik transfer teklifi aldığını yazdı.

Mesut Özil, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Geçen sezon devre arasında "yüz yılın transferi" olarak Arsenal'den Sarı-Lacivertliler'e transfer olan 34 yaşındaki futbolcuyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Endonezya kaynaklı haberlere göre; Endonezya Ligi'nde yer alan Cilegon takımı, Mesut Özil'e talip oldu. Habere göre kulübün sahiplerinin ağzından, "Mesut Özil'e yoğun ilgimiz var. Daha önce de bunun için çalışmıştık. Onu transfer etmek istediğimiz şeklindeki açıklamalarımız şaka değildi" yazıldı.

Fenerbahçe'de 24'ü ilk 11'de olmak üzere 34 maça çıkan Mesut Özil, 8 gol attı. Vitor Pereira ile yıldızı barışmayan tecrübeli orta saha oyuncusunun bazı maçlarda bilerek oynamadığı iddia edilmişti.

ALİ KOÇ DESTEĞİNİ ÇEKTİ İDDİASI

A Spor'dan Ahmet Selim Kul, Fenerbahçe yönetiminin ve başkan Ali Koç'un Mesut Özil'e bakış açısının eskisi gibi olmadığını iddia etmişti.

İki taraf arasında ciddi memnuniyetsizlikler olduğunu belirten Kul, "Devre arasında ayrılık yaşanmasını beklemiyorum ama sezon sonunda Mesut Özil'le ilgili çok daha farklı durumlar, transfer konuları, ayrılık ihtimalini çok daha güçlü konuşacağız gibi çünkü hem Ali Koç'un hem yönetimin Mesut Özil konusundaki tavrı hiç eskisi gibi değil" demişti.

Mesut Özil'e astronomik transfer teklifi! Endonezya basınında sürpriz iddia... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Endonezya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.