Mesut Özil'e Alman taraftarlar saldırdı! Görüntüler...

Mesut Özil'e Güney Kore maçı sonrası Alman taraftarlar saldırdı. Güney Kore'ye yenilenen Almanya Dünya Kupası'na veda etti. Herkes Özil'e neden taraftarlarının saldırdığını ve görüntülerini araştırıyorlar. Peki Mesut Özil'e Alman taraftarlar neden saldırdı? İşte Mesut Özil'e saldırı görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Mesut Özil'e Alman taraflar neden saldırdı? Güney Kore'ye yenilenen Almanya Dünya Kupası'na veda etti. Maç sonu Alman taraftarlar, Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'e saldırdı. Herkes neler olduğunu araştırmaya başladı. Vatandaşlar olayın ayrıntıları merak ediyor. Peki Mesut Özil'e Alman taraftarlar neden saldırdı? İşte Mesut Özil'e saldırı görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Mesut Özil'e Alman taraftarlar saldırdı! Görüntüler...

Güney Kore mağlubiyetin ardından çılgına dönen Alman taraftarlar hedef olarak Mesut Özil'i seçti.

Mesut Özil'e Alman taraftarlar saldırdı! Görüntüler... - Resim : 2

Turnuvadan elenmenin kızgınlığı ile taraftarlar maç sonu soyunma odasına giden Mesut Özil'e tribünden sözlü tacizlerde bulundular.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Mesut Özil bu durum karşısında tribünlere tepkisini gösterinde taraftarlar ve yıldız futbolcu arasında gergin anlar yaşandı.

Yaşanan bu olayın ardından Mesut Özil'i teknik ekip görevlileri yatıştırdı.

Mesut Özil'e Alman taraftarlar saldırdı! Görüntüler... - Resim : 3

Ayrıca Almanya milli takımı teknik patronu Löw yenilgi sonrası, "Şok oldum çünkü böyle mağlubiyeti asla beklemiyordum. Ders Çıkarıp pişmanlık duymamız gereken bir durum" açıklamasını yaptı.

MESUT ÖZİL

Mesut Özil 15 Ekim 1988 doğumlu.Türk asıllı Alman millî futbolcudur. Premier League takımlarından Arsenal'de forma giymektedir. Oyun Kurucu mevkinde görev yapan oyuncu, 2006 yılından itibaren Almanya'nın genç millî takımlarında millî takım kariyerine başlayan Özil, 2009 yılından bu yana ise Almanya millî takımında oynamaktadır. 2010 FIFA Dünya Kupası'nda turnuvanın en değerli oyuncusuna verilen Altın Top Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Özil, 2006 yılında doğduğu şehrin bir takımı olan ve Bundesliga'da mücadele eden Schalke 04'e transfer olarak profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 2008 yılında bir başka Bundesliga ekibi SV Werder Bremen'e transfer oldu. Almanya ile 2010 FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile Ağustos 2010 tarihinde La Liga takımlarından Real Madrid'e transfer oldu. 2013 yazında transfer döneminin son gününde ise İngiliz takımlarından Arsenal'in kulüp tarihinde bir oyuncu için ödediği en yüksek bonservis bedeli olan £42.500.000 karşılığında bu takıma transfer oldu. Bu transferle birlikte tüm zamanların en pahalı Alman futbolcusu oldu.

ALTYAPI YILLARI

Küçükken mahallesinde "Maymun kafesi" diye adlandırılan; futbol sahasında gece gündüz, karda yağmurda sürekli arkadaşlarıyla top oynayan Mesut, futbola 1995 yılında DJK Westfalia 04 Gelsenkirchen takımında başladı. Üç yıl bu takımda oynadıktan sonra, DJK Teutonia Schalke-Nord takımına yazıldı. Bir yıl bu takımda oynadıktan sonra, bir yıl da DJK Falke Gelsenkirchen takımında oynadı. 2000 yılında babası Rot-Weiss Essen alt yapısına yazdırdı. Almanya'nın köklü takımlarından olan Rot-Weiss Essen, gençlere verdiği forma şansı ile bilinmektedir. Öyle ki 16 yaşında, Mesut'u A Genç Takımları‘nda oynatmaya başlattılar. Sonra o dönemde Alman İkinci Ligi‘nde oynayan A takımda oynatmak için profesyonel sözleşme teklif ettiler. Ancak babası teklifi reddetti ve oğlunu Schalke 04 takımının alt yapısına götürdü.

Schalke 04’ün gençler takımında bir yıl kadar top koşturduktan sonra ve Bayern Münih‘i 2-1 yenerek gençlerde Almanya Şampiyonu olduktan sonra, o dönemde Schalke 04 başkanlığını yürüten Gerhard Rehberg, Mesut Özil'i yakın dostu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e götürür. O tarihte Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile görüşüp futbolcuyu idmana götürmüş ancak yöneticiler "Bu çocuk çok cılız. Solucan gibi. Bundan futbolcu olmaz. Denemeye bile gerek yok." demiş. Bu sözünün üzerine Beşiktaş’ın kapısını çalmışlar ama onlar da "Futbolcu tipi yok" diyerek benzer bir tavır sergilemiş. Bu yaşananlardan sonra Fenerbahçe’nin yolunu tutmaya cesaret edememişler. Türkiye macerası başlamadan biten Mesut, 12 Ağustos 2006 tarihinde Schalke 04 ile profesyonel kontrat imzaladı.

 WERDER BREMEN

2007-2008 sezonunun ara transfer döneminde Werder Bremen'e transfer olan Mesut, yeni takımında forma numarası 11'di. Bundesliga'daki ilk golünü Nisan ayında 3-3 biten Karlsruher SC maçında, takımını 2-1 öne geçiren golü atarak kaydetmiştir.

2008-2009 sezonunda iyi bir performans sergileyen Mesut, İstanbul’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan UEFA Kupası finali'nde Shakhtar Donetsk'e karşı ilk onbirde yerini almıştır. Berlin'de oynanan DFB-Pokal Kupası'nda Bayer 04 Leverkusen'e attığı golle takımına şampiyonluğu getirdi. Werder Bremen ile Bundesliga'da ikinciliği elde ederek, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hak etmiştir. Sezon sonunda Diego'nun Juventus'e transfer olmasıyla birlikte, takımın dümenine geçen Mesut, kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu ve yıldızı Werder Bremen’de hızla parladı.

Mesut Özil'e Alman taraftarlar saldırdı! Görüntüler... ile ilgili etiketler Mesut Özil Alman taraftar saldırdı gorüntüler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.