Mesut Özil'den Ramazan Bayramı mesajı! Filistinlileri de unutmadı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'den Ramazan Bayramı mesajı. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Bu mübarek aydaki oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de forma giyen Mesut Özil, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarken, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinlilere de destek verdi.

Yıldız futbolcu, sosyal medya hesabında Mescid-i Aksa'daki Kubbetu's Sahra görseliyle birlikte fotoğrafını paylaşarak, "Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Bu mübarek aydaki oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun. Dualarım bugün bayramı barış içinde kutlayamayanlarla. Filistin'deki kardeşlerim dualarım sizinle." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'den Ramazan Bayramı mesajı! Filistinlileri de unutmadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Ramazan Bayramı Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.