Mesut Özil'den kayınvalideye 12 milyon liralık lüks villa

Fenerbahçe’ye transferi ile adından söz ettiren Mesut Özil, eşi Amine Gülşe’in isteğiyle kaynanası Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten yaklaşık 12 milyon lira değerinde bir villa satın alınca sosyal medyada çokça konuşuldu.

Geçen sezon devre arasında İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal’den Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak transfer edilen Mesut Özil’in formsuzluğu uzunca bir süre konuşuldu. Beklentilerin oldukça uzağında kalan Özil’in kayınvalidesi için kesenin ağzını açması da dikkatlerden kaçmadı.

Eşi Amine Gülşe’nin isteğini ikiletmeden yerine getiren ve sırf rahat etsin diye hiçbir masraftan kaçınmayan Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe için 12 milyon liraya Acarkent’ten bir villa satın aldı. Çamlıca’da bulunan Elif Dürüst'ün villasını alan Mesut Özil, eşinin isteğiyle kayınvalidesini de böylece yakınına taşımış oldu.

Mesut Özil'den kayınvalideye 12 milyon liralık lüks villa

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise son olarak Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamasında çarpıcı değerlendirmelerde bulunmuştu. Mesut’a uyarılarda bulunan Koç, "Geçmişin çok iyi olabilir, tribünlerin ruhu başkadır. Baktılar 5-6 maç beklerler, tökezlersen ıslıklarlar. Her zaman günümüze bakacaksın. Futbolda geçmiş yoktur" ifadelerine yer vermişti.

Mesut Özil'den kayınvalideye 12 milyon liralık lüks villa ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.