Mesut Özil'den ince işler... Dinamo Kiev maçındaki asisti sosyal medyayı salladı

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarında Mesut Özil'in dünkü Dinamo Kiev hazırlık maçında yaptığı harika asist bir video halinde paylaşıldı. 32 yaşındaki yıldızın klasını konuşturduğu anlar kısa sürede binlerce beğeni alırken, yeni transfer Çağtay Kurukalıp ilk idmanına çıktı.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan transfer ettiği 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp, Sarı-Lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı. Transferi bugün açıklayan Fenerbahçe,

"Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Çağtay Kurukalıp’ı bonservissiz olarak renklerine kattı. Kulübümüzün 3 sezonluk sözleşme imzaladığı Çağtay Kurukalıp’a çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Çağtay!" ifadelerini kullanmıştı.

Altyaş kategorilerinde 43 kez milli olan Çağtay, U19'da henüz milli olmadı. 33 yaşındaki sol bek Caner Erkin'i dün kadro dışı bırakan Sarı-Lacivertliler'in bu mevkide Filip Novak'tan başka oyuncusu bulunmuyor.

Fenerbahçe, tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül'le de yollarını ayırmıştı. 35 yaşındaki isim Çaykur Rizespor'a imza atınca elde Nazım Sangare ile Murat Sağlam kaldı. Vitor Pereira'nın beklere transfer istediği biliniyor.

Mesut Özil'den ince işler... Dinamo Kiev maçındaki asisti sosyal medyayı salladı

MESUT ÖZİL & DİMİTRİS PELKAS UYUMU

Yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe'de
Ukrayna şampiyonu Dinamo Kiev ile dün oynanan hazırlık maçında 60 dakikanın üzerinde forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Diğer futbolcular ile ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları idmanı dar alanda gerçekleştirilen pas çalışmasıyla sürdürdü ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı. Serdar Aziz ve Jose Sosa, takımdan ayrı bireysel çalışmalarla idmanı tamamladı.

Bu arada, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarında Mesut Özil'in dünkü maçta yaptığı harika asist bir video halinde paylaşıldı. Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren maçta golün sahibi Dimitris Pelkas'a nefis bir top gönderen Mesut'un bu videosu kısa sürede binlerce beğeni aldı. Topuk Yaylası kampının en dikkat çekici iki isminin uyumu, sezon öncesi hem yönetimi hem de taraftarı memnun ediyor.


Mesut Özil'den ince işler... Dinamo Kiev maçındaki asisti sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Dimitris Pelkas Çağtay Kurukalıp
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.