Mesut Özil'den hamile eşi Amine Gülşe'ye pahalı doğum günü hediyesi

İkinci kez hamile olduğu haberini alınca eşi Amine Gülşe'ye 18 milyon TL değerinde lüks bir cip satın alan Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil yine yeni bir jestle eşinin gönlünü fethetti. Mesut Özil, 30 Nisan'da 29. yaşına basan ve 3 aylık hamile olan oyuncu eşi Amine Gülşe'ye doğum günü hediyesi olarak 75 bin dolarlık pırlanta bilezik aldı.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil, 6 Haziran 2019'da oyuncu Amine Gülşe ile hayatını birleştirmiş ve 2020'de Londra'da Eda adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti. Sık sık eşine yaptığı jestlerle gündem olan Mesut Özil, Amine Gülşe'nin doğum gününde aldığı sürpriz hediyeyle bir kez daha gündem oldu.

 

75 BİN DOLARLIK PIRLANTA BİLEZİK HEDİYE ETTİ

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Amine Gülşe’ye yaptığı pahalı jestlerle bilinen Mesut Özil yine iş başında. Eşinin ikinci bebeğine hamile olduğu duyunca Gülşe’ye 18 milyon TL’lik bir cip alan Fenerbahçeli yıldız, 29. yaş günü için de kesenin ağzını açtı. Özil, eşine 75 bin dolarlık pırlanta bilezik aldı.

Mesut Özil'den hamile eşi Amine Gülşe'ye pahalı doğum günü hediyesi

EŞİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Şimdilerde ikinci bebeğini bekleyen Amine Gülşe, geçtiğimiz günlerde 29 yaşına bastı. 2019'da evlendiği Mesut Özil'le yaş gününü Çubuklu'daki milyonluk villalarında kutlayan Gülşe, bir kez daha Fenerbahçeli yıldızın jestiyle havalara uçtu. Bugüne kadar Amine Gülşe'ye aldığı pahalı hediyelerle sık sık gündem olan Mesut Özil, yine kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçe'den yıllık kazancı 5 milyon Euro'yu bulan yıldız futbolcu, Amine Gülşe'ye yaş günü için Harry Winston imzalı pırlanta bir bileklik aldı.

 

 

Mesut Özil'den hamile eşi Amine Gülşe'ye pahalı doğum günü hediyesi ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.