Mesut Özil’den duygusal veda: Fenerbahçe formasıyla başarılar elde etmek istemiştim

Fenerbahçe’den ayrılarak Medipol Başkaşehir ile anlaşmaya vardığı açıklanan yıldız futbolcu Mesut Özil, sarı-lacivertli kulübe veda mesajı yayınladı. Özil, "Her zaman planlarımız, arzularımız, dileklerimiz istediğiniz doğrultuda gitmeyebiliyor. Çocukluk hayalim olan Fenerbahçe forması ile daha çok forma şansı bularak başarılar elde etmek istemiştim" dedi.

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen ve Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayacağı duyurulan Mesut Özil, sarı-lacivertli takıma veda mesajı yayımladı. Özil, sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajında, “Hayatı hayat yapan şeylerden biri belirsizliklerle dolu olması. Her zaman planlarımız, arzularımız, dileklerimiz istediğiniz doğrultuda gitmeyebiliyor. Çocukluk hayalim olan Fenerbahçe forması ile daha çok forma şansı bularak başarılar elde etmek istemiştim. Fenerbahçe camiasına ve taraftarına bana gösterdikleri ilgi ve alaka teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Mesut Özil, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 37 resmi müsabakada 9 gol ile takımına katkı sağlamıştı.

İHA

Mesut Özil’den duygusal veda: Fenerbahçe formasıyla başarılar elde etmek istemiştim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Transfer Veda açıklaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.