Mesut Özil'den Amine'ye doğum günü mesajı! ''Hayatımın aşkı''

İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan Mesut Özil ve eşi 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Amine Gülşe, Haziran 2019'da evlenmişti. Özil, sosyal medya hesabı üzerinden eşinin doğum gününü kutladı.

30 Mart'ta da kızları Eda dünyaya gelmişti. Taze annenin dün doğum günüydü. Mesut Özil, Amine'nin 27. yaşını "İyi ki doğmuşsun hayatımın aşkı. Bu kadar harika bir eş ve anne olduğun için teşekkür ederim" sözleriyle kutladı.

1 MİLYONUN ÜZERİNDE BEĞENİ ALDI

Amine Gülşe de en güzel hediyenin, 1 ay önce kucağına aldığı bebeği olduğunu söyledi.

Özil'in paylaşımı 1 milyonun üzerinde beğeni aldı..

Mesut Özil'den Amine'ye doğum günü mesajı! ''Hayatımın aşkı''

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken 26 yaşındaki Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi olup uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı. Fakat Amine Gülşe'nin adını geniş şekilde duyuran Mesut Özil ile yaşadığı aşk oldu. Zaman buldukça Londra'da yaşayan Mesut Özil'in yanına giden güzel oyuncu Mesut'a aşkını her fırsatta dile getiriyor.

Mesut Özil'den Amine'ye doğum günü mesajı! ''Hayatımın aşkı'' - Resim : 2

4 DİL BİLİYOR

Uzun yıllar Türkiye dışında yaşamasına rağmen Türkçe düzgün Türkçe diksiyonu ile dikkat çeken Amine Gülşe, iyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabiliyor. 1.78 boyunda ve 55 kilo olan Amine Gülşe, 90-62-92 vücut ölçülerine sahip.

İNSTAGRAM'DA 1 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİ

Sosyal medyada oldukça aktif olan Amine Gülşe hem Twitter, hem de İnstagram kullanıyor. Twitter'i sık kullanamayan güzel manken, İnstagram'da ise oldukça aktif olduğu gözleniyor. İnstagram'da 1.9 milyon takipçisi bulunan Amine Gülşe'nin fotoğrafları beğeni topluyor.

Mesut Özil'den Amine'ye doğum günü mesajı! ''Hayatımın aşkı'' ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe Doğum günü Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.