Mesut Özil transferi mutlu sona yakın! Arsenal ile bağlar koptu

Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'de dev gelişme. Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmesi için Arsenal ile anlaşma sağlaması gereken Mesut Özil'den beklenen hamle geldi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Mesut Özil'de heyecan verici bir gelişme yaşandı. Transferin tamamlanması için ilk olarak Arsenal ile anlşamaya varması gereken yıldız futbolcu, İngiliz ekibi ile bağlarını koparıyor. 

The Athletic yazarı David Ornstein'in haberine göre; Mesut Özil sezon sonuna kadar olan sürede Arsenal'dan 8 milyon euro alması gerekiyordu. Yıldız futbolcunun takımı ile görüşmelerinin ardından anlaşarak erken fesih yaptığı bildirildi.

FENERBAHÇE'YE GÜZEL HABER

Mesut Özil'in Süper Lig'in devleri arasında yer alan Fenerbahçe'ye transferi için ilk olarak Premier Lig ekibi Arsenal ile anlaşması gerekiyordu. Sarı-lacivertlilerin transferi bitirmesinde pürüz olan bu konu Mesut Özil'in Arsenal ile anlaşması ile çözülmüş oldu. Haberde yıldız futbolcunun kariyerine Fenerbahçe ile devam edeceği de aktarıldı.

İngiltere macerasına müthiş bir başlangıç yapan Mesut Özil, 141 maçta 50 asiste ulaşarak Premier Lig tarihinde 50 asist barajına en hızlı ulaşan oyuncu olmuştu. Arsene Wenger'in görevden alınmasının ardından forma şansı bulamayan Mesut Özil'in, Arteta yönetimi ile gönderilme kararı damga vurdu. 2013'te 47 milyon euro bonservis bedeli ile Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'in 7 senelik Premier Lig tecrübesi son buldu.

Mesut Özil transferi mutlu sona yakın! Arsenal ile bağlar koptu ile ilgili etiketler Süper Lig Transfer Mesut Özil Fenerbahçe Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.