Mesut Özil taraftarların sorularını yanıtladı

Arsenal'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Twitter hesabı üzerinden taraftarlardan gelen sorulara cevap verdi. Hakkında merak edilenlere cevap veren 32 yaşındaki futbolcu, küçükken tuttuğu takımı da açıkladı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma şansı verilmeyen Mesut Özil, kişisel sosyal medya hesabından taraftarlardan gelen soruları cevapladı. Yıldız futbolcunun sorulara verdiği yanıtlardan öne çıkanlar şöyle;

EN SEVDİĞİN ŞEHİRLER?

"Londra, İstanbul, Gelsenkirchen."

ARSENAL'DE MUTLU MUSUN?

"Sadece benim değil kulüpteki herkes için zor zamanlardayız. Takıma yardım etmek isterdim ama şans bulamadım. Olumlu bakalım ve ileride iyi sonuçlar almayı umuyorum."

TOTTENHAM İÇİN ARSENAL'DEN AYRILIR MISIN?

"Hayır."

KÜÇÜKKEN TUTTUĞUN TAKIM?

"Schalke 04."

Mesut Özil taraftarların sorularını yanıtladı

BİRLİKTE OYNAMAK İSTEDİĞİN FUTBOLCULAR?

"Zinedine Zidane ancak ikimiz de 10 numara oynadığımız için birlikte oynayamayabilirdik. Bergkamp, Pires, Rıdvan Dilmen ve Buffon ile birlikte de oynamak isterdim. Hepsi saha dışında da müthiş insanlar."

Mesut Özil taraftarların sorularını yanıtladı - Resim : 2

İNANCIN FUTBOLUNU NASIL ETKİLİYOR?

"Zor zamanlarda bana çok yardımcı oluyor. Her maç başlamadan önce dua ediyorum. Kendim ve takım arkadaşlarım için, herkesin sağlıklı kalması için."

Mesut Özil taraftarların sorularını yanıtladı ile ilgili etiketler Arsenal Mesut Özil Tottenham İstanbul Schalke 04 Twitter İngiltere Premier Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.