Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı? Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Süper Lig 20. haftasında Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman sorusu sarı lacivertlilerin en çok merak ettiği sorulardan birisi. Kuşkusuz tek soru Sivasspor maçında Mesut Özil’in oynayıp oynamayacağı. Peki, Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig’de 20. haftadaki Sivasspor Fenerbahçe maçı sarı lacivertlilerin en çok merak ettiği müsabakalardan biri konumunda. Mesut Özil’in gelişi sonrasında büyük bir heyecana kapılan sarı lacivertli taraftarlar dünya yıldızının Sivasspor maçında sahada olup olmayacağını şimdiden merakla araştırıyor.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’de Sivasspor Fenerbahçe maçı bu hafta 21 Ocak 2021 Perşembe akşamında Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşmayı futbol severler Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı? Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Son 4 maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Sivasspor topladığı 23 puanla 11. sırada yer alıyor. Son 5 maçını da kazanarak lider Beşiktaş ile aynı puana sahip olan Fenerbahçe’de averajla 2. sırada bulunuyor. İki takım arasında geçen sezon Kadıköy’de oynanan maçı 2-1, Sivas’da oynanan maçı da 3-1’lik skorlarla Sivasspor kazanmıştı.

MESUT ÖZİL SİVASSPOR MAÇINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

Fenerbahçe ile hafta içinde sözleşme imzalayacak olan Mesut Özil’in 6 gün kadar karantinada kalacağı için Sivasspor maçında oynayamayacak.

 

Mesut Özil Sivasspor maçında oynayacak mı? Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Mesut Özil Sivasspor Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.