Mesut Özil resmen Başakşehir'de! Resmi sözleşme 14 Temmuz'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra sarı lacivertli taraftarların kendisine destek çıktığı Mesut Özil resmen Başakşehir’e transfer oldu. Resmi sözleşmenin yarın 14 Temmuz Perşembe günü atılacağı kaydedildi.

Arsenal’den Fenerbahçe’ye geçtiğimiz sezon başında transfer olan Mesut Özil, teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadıkları sonrasında kadro dışında kalmıştı. Yeni sezon öncesinde sözleşmesi fesih edilen Mesut Özil’i Başakşehir kaptı.

14 Temmuz Perşembe günü Mesut Özil ile sözleşme imzalaması beklenen Başakşehir son olarak sosyal medya paylaşımı ile gündem olmuştu.

Başakşehir kulübü, Göksel Gümüşdağ'ın daha önce Mesut Özil'e dair yaptığı konuşmayı yayınlayarak transfer öncesi taraftarlarına müjdeyi vermişti.

Mesut Özil resmen Başakşehir'de! Resmi sözleşme 14 Temmuz'da ile ilgili etiketler Mesut Özil Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.