Mesut Özil Galatasaray derbisinde oynayacak

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil'i derbi heyecanı sardı... Sarı-Lacivertliler'in "rüya transferi" 6 Şubat'ta oynanacak Galatasaray maçında sahada olmak istiyor. Özel bir antrenman programı uygulanan yıldız isim, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Oynayabilecek durumdayım. Derbide katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe taraftarlarının en çok merak ettiği sorulardan birisi, Mesut Özil'in sahaya ne zaman çıkacağı... Teknik direktör Erol Bulut'a, Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında bu soru sorulmuş, Bulut'un cevabı "Karantina süreci var o bittikten sonra aramıza en kısa zamanda katılacak. Zaten uzun bir süre karantinadan dolayı 10-12 gün çalışmadı. Aramıza geldiğinde 15-16 gün olacak, yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. İngiltere'de antrenman yaptığını biliyoruz. Sadece maç eksiği var, en kısa zamanda kendisini sahalarda aramızda göreceğiz inşallah" şeklinde olmuştu.

32 yaşındaki yıldız için özel bir antrenman programı hazırlandı. Şu an İstanbul'da bulunan Mesut Özil, bireysel performans antrenörü eşliğinde kuvvet idmanlarına devam ediyor. Son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım. Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok" demişti.

Sarı-Lacivertli yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Mesut Özil'in "Galatasaray maçında sahada olarak takıma katkı sağlamayı çok istiyorum. Oynayabilecek durumdayım" dediği öğrenildi. Mesut Özil'in Fenerbahçe formasını giyeceği ilk maçın 2 Şubat'taki Hatayspor maçı olması bekleniyor. Takım kafilesiyle birlikte ilk deplasmanına gidecek olan yıldız ismin maça sonradan girebileceği ifade ediliyor.

İMZA TÖRENİ SALI GÜNÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bugün gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında Mesut Özil'le ilgili şu bilgilendirmeyi yapmıştı: ''Başka kulüpler de istedi ama Mesut Özil'in gönlü bizdeydi. Mesut'un sakatlık durumu yok. İngiltere'deki mevzuata göre listede adı olmamasına rağmen A takımla idmanlara çıktı. Karantina süresi vardı. Bunun ardından imza işlemleri olacak. Mesut Özil'in ilk idmanına yarın akşam çıkmasını bekliyoruz. Ne zaman oynayacağına biz karar vermeyeceğiz, hocası karar verecek. Ancak eski hocasıyla konuştuğumda, '3-4 hafta sürer' demişti. Herhalde 2 hafta sonra yavaş yavaş maçlara girmeye başlar. Umarım yanılmam. Her şey yolunda gittiği takdirde imza gününü Salı günü planlıyoruz.'' 

Mesut Özil Galatasaray derbisinde oynayacak ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Galatasaray Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.