Mesut Özil ne zaman forma giyecek, lisansı çıktı mı?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’in hangi maçta forma giyeceği belli oldu. Transferin hemen ardından sarı lacivertlilerin merakla bekledikleri Mesut Özil haberi sonunda geldi. Mesut Özil hangi maçta forma giyecek?

Türk futbolunun sevilen isimlerinden Yılmaz Vural yeni transfer Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye büyük katkı vereceğine inandığını belirterek onun Türkiye’ye gelen en büyük yıldız olduğuna değindi. Dünya şampiyonu olan Almanya milli takımında Mesut Özil’in forma giydiğini söyleyen Vural, Avrupa Şampiyonu olan Real Madrid’de de oynadığını hatırlattı.

Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski’de Mesut’un ligin kalitesini yükselteceğine inandığını söyleyerek 32 yaşında olmasına rağmen bunun üst düzey futbol oynamaya engel teşkil etmeyeceğini ve 90 dakika içerisinde 60 dakikada kadar istediği gibi top oynayabileceğine işaret etti.

Mesut Özil ne zaman forma giyecek, lisansı çıktı mı?

TFF Başkanı Nihat Özdemir de Mesut Özil transferinden bahsederken ligimizin izlenme oranlarını arttıracağını ve sadece Fenerbahçelilerin değil futbol severlerin onu izlemek için statlara gideceğinden bahsetti.

Mesut Özil ne zaman oynanacak, lisansı çıktı mı?

Bunun yanında Fenerbahçeli taraftarlara ise Mesut Özil’den güzel bir haber geldi. 32 yaşındaki yıldız oyuncunun 30 Ocak tarihinde Süper Lig’de Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyebileceği ve yakın bir zamanda da lisansının çıkacağı ifade edildi.

Mesut Özil ne zaman forma giyecek, lisansı çıktı mı? ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Süper Lig Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.