Fenerbahçe'de Mesut Özil etkisi

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil, Fatih Karagümrük'le Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta ilk kez Süper Lig'de ilk 11'de forma giydi. 32 yaşındaki yıldız kalitesiyle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Mesut Özil nasıl oynadı? Ne dediler?

Mesut Özil ilk 11'de başladı. Nasıl oynadı? Ne dediler? Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil, Fatih Karagümrük'le Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta ilk kez Süper Lig'de ilk 11'de forma giydi. 32 yaşındaki yıldız kalitesiyle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 

Devre arasında 7 yıllık Arsenal kariyerime son veren ve çocukluk aşkı Fenerbahçe'ye imza atan yıldız futbolcu, çubuklu formayı ilk kez Hatay deplasmanında giymişti. Sarı-Lacivertli ekibin 2-1 kazandığı maçta 8 dakika sahada kalan Mesut, Galatasaray derbisinde ise ilk kez Kadıköy'de maça çıkmıştı. Derbide son 27 dakikada oyuna giren tecrübeli futbolcunun kullandığı serbest vuruşta Ozan Tufan golü atmış ancak VAR golü ofsayt nedeniyle iptal etmişti. Sarı-Lacivertli yönetim bu kararın ardından VAR'la ilgili bir açıklama yapmıştı.

Medipol Başakşehir'le Kadıköy'de oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına 11'de başlayan Mesut Özil, 74 dakika sahada kalmıştı. Fenerbahçe taraftarı Karagümrük maçında ise mest oldu. Yıldız futbolcu top tekniği, oyunun yönünü değiştirmesi ve buram buram kalite kokan hareketleriyle izleyenleri büyüledi ve galibiyette önemli rol oynadı.

Fenerbahçe'nin ilk golünde duran topu kullanan Mesut Özil, 38'de de nefis bir ayak içi plaseyle kaleyi yokladı ama top son anda savunmaya çarpıp yön değiştiri. Enner Valencia'nın attığı 2. golde ise topu hızlıca asistin sahibi Ozan Tufan'a kazandırarak oyun zekasından örnekler sergiledi.

Mesut Özil sahada ter dökerken sosyal medya da onu konuştu. Twitter'da spor kategorisinde en çok tweetlenen konu Mesut Özil olurken, ekşi sözlükte de en büyük gündem maddesi yine Mesut Özil oldu.

Maçın ikinci yarısında 70. dakikada kaleyi cepheden gören vuruşta Özil bir kez daha topun başına geçerken, top direğin yanından az farkla auta çıktı. Mesut Özil, oyun içerisindeki yaptığı hamlelerle teknik heyetten tam not aldı. Yıldız isim 82'de yerini Mert Hakan Yandaş'a bıraktı.

Fenerbahçe'de Mesut Özil etkisi ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.