Nihat Özdemir: Hiçbir kulübe müsaade etmeyiz

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferiyle birlikte yeniden gündeme gelen harcama limitlerine ilişkin açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Hiçbir kulüp harcama limitini aşamaz'' ifadelerin kullandı. TFF Başkanı, yıldız oyuncunun transferiyle Türk futbolunun kalite kazandığını ifade etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, Fenerbahçe ile anlaştı. Resmi imzalar henüz atılmasa da transfer kesinlik kazanırken, yıldız oyuncu yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Özellikle rakip takım taraftarları tarafından dile getirilen 'harcama limiti', TFF Başkanı Nihat Özdemir'e soruldu.

Milliyet'ten Attila Gökçe'ye açıklamalarda bulunan Özdemir, ''Özil, her bakımdan başarılı ve güzel bir transfer. Futbolumuza kalite, renk katacak. Süper Lig izlenme oranları artaracak'' ifadelerini kullandı.  

''KARİYERİNİ BURADA BİTİRECEK''

Kulübün yıldız oyuncu ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağını ifade eden TFF Başkanı, ''Sözleşme süresine baktığımızda futbolu Türkiye'de bırakacak sinyali'' dedi. Transferin Türk futbolunun marka değerini artıracağını belirten Özdemir, ''Mesut, hem sevdiği ata yurduna, hem de özlediği takımına kavuştu. Hem sportif, hem sosyal, hem de Süper Lig'in marka değerini artıran büyük bir olay. Başarı diliyorum'' şeklinde konuştu.

"LİMİTLER AŞILAMAZ"

Harcama limitleri tartışmalarına ilişkin de konuşan Özdemir, ''Hiçbir kulübümüz limit aşımı yapamaz. Neden? Çünkü lisansları biz veriyoruz. Aşarlarsa lisans vermeyiz de ondan'' ifadelerini kullandı.Y

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Nihat Özdemir: Hiçbir kulübe müsaade etmeyiz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Nihat Özdemir TFF Transfer Türkiye Marka harcama limiti değer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.