Mesut Özil kalbinin büyüklüğünü gösterdi!

İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Londra temsilcisi Arsenal taraftarları Mesut Özil'e müteşekkir. Sebebi ise yönetim tarafından ilişiği kesilmek istenen maskot Gunnersaurus ile ilgili yaptığı teklif. Özil, Arsenal'in Gunnersaurus'un ödemek istemediği maaşını takımda olduğu sürece ödemeyi teklif etti.

Başkent Londra'nın güçlü ve zengin ekiplerinden Arsenal takımın maskotu olan Gunnersaurus ile daha doğrusu maskota can veren Jerry adlı çalışanla yollarını ayırma kararı aldı. 

BAE'nin havayolu şirketi Emirates ile hem stadyum hem de forma sponsorluğu karşılığı yüzlerce milyon sterlinlik anlaşma yapan Arsenal'in maskotun maaşını ödemeyeceğini açıklaması taraftarlarda hayal kırıklığına yol açmıştı.

Arsenal'in ilişiğini kesmek istediği Jerry'e ise takımın Türk yıldızı Mesut Özil sahip çıktı.

Mesut Özil kalbinin büyüklüğünü gösterdi!

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Özil, "O kadar üzüldüm ki ünlü ve sadık maskotumuz olan Jerry Quy @Gunnersaurus 27 yıl sonra kulübümüzün ayrılmaz parçası işten çıkarılıyordu. Bu nedenle, Arsenal oyuncusu olduğum sürece büyük yeşil adamımızın tam maaşını ödemeyi teklif ediyorum. Böylece Jerry çok sevdiği işine devam edebilir" dedi. 

Mesut Özil kalbinin büyüklüğünü gösterdi! - Resim : 2

Mesut Özil, Arsenal taraftarını yıllardır coşturan maskot Gunnersaurus'a hayat veren Jerry'e yaptığı bu jest ile ne kadar büyük bir kalbi olduğunu gösterirken, bir kez daha taraftarların kalbini kazanmayı bildi.

 

Mesut Özil kalbinin büyüklüğünü gösterdi! ile ilgili etiketler Mesut Özil Arsenal Londra Emirates BAE
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.