Mesut Özil bu akşam İstanbul'da olacak

Fenerbahçe'nin 3.5 yıllık anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu Mesut Özil'in bu gece 00.15'te Sabiha Gökçen'e inmesi bekleniyor. 32 yaşındaki futbolcunun forma numarası da belli oldu. Mesut Özil, memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan 67'yi tercih etti.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. TSİ 20.30'da İngiltere'nin başkenti Londra'da olması planlanan TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini 00.15'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmesi bekleniyor.

Uçakta, Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe ve menajeri Erkut Söğüt ile Mesut Özil'in ağabeyi Mutlu Özil de yer alıyor. Özel bir uçakla İstanbul'a gelen 32 yaşındaki yıldız futbolcunun Üsküdar'daki yeni evine yerleşmesi bekleniyor.

 

 

Mesut Özil, Fenerbahçe'de 67 numaralı formayı giyecek. Schalke, Real Madrid ve Arsenal'de 10 numarayı giyen ve Avrupa futbolunun son 10 yılına damga vuran "10 numaralar" arasında yer alan yıldız futbolcu, memleketi Zonguldak'ın plaka kodunu sırtında taşıyacak.

 

Fenerbahçe transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Mesut Özil bu akşam İstanbul'da olacak ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.