Mesut Özil imza töreni ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’in imza töreni sarı lacivertli taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Her fırsatta Fenerbahçeli olduğunu lanse ederek transfer süreşini hızlandıran Mesut Özil’in ne zaman sözleşme imzalayacağı merak ediliyor. Peki, Mesut Özil imza töreni ne zaman?

Arsenal’den transfer edilen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’in imza töreninin ne zaman yapılacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı sarı lacivertli taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Geçen hafta Pazar gecesinde İstanbul’a gelen ve Fenerbahçeli taraftarları oldukça heyecanlandıran Mesut Özil’in hafta sonunda kendisini sarı lacivertli yapacak sözleşmeye imzasını atacak.

Mesut Özil imza töreni hangi kanalda?

Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak Mesut Özil için muhteşem bir imza töreni yapılacağı ancak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu organizasyonda sadece özel davetlilerin yer alacağı ifade edildi. Başkan Ali Koç’un helikopteri ile Ülker Stadyumu’na gelecek olan Mesut Özil’in imza töreni sadece FB TV ve Fenerbahçe Youtube Katıl kanalları üzerinden canlı olarak ekranlara gelecek.

Mesut Özil imza töreni ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Mesut Özil imza töreni ne zaman?

Mesut Özil'in imza töreninin hafta içinde Salı ya da Çarşamba gününde yapılması planlanmakta. Fenerbahçe’de saha içerisinde yeni lider konumunda olacak Mesut Özil’in takımada büyük bir katkı sağlaması beklenmekte. Dünyanın sayılı orta saha oyuncuları arasında yer alan Özil’i sosyal medya üzerinden de çok büyük bir destek sunulmakta.

Alacaklarının tamamı konusunda Arsenal ile anlaşma varan Mesut Özil için bir belgesel yapılacağı ve bunun Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu üzerinden yayınlanacağı ifade edildi. Mesut Özil Belgeseli’nin 12 bölümden oluşacağı da son gelen haberler arasında yer almakta.

Mesut Özil imza töreni ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe imza töreni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.