Rüya gerçek oldu; Mesut Özil'den 3.5 yıllık imza...

Fenerbahçe: "Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı."

Mesut Özil transferinde son pürüzler de giderildi ve "Rüya" gerçek oldu... Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı. Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Hoş geldin Mesut" ifadeleri kullanıldı.

Premier League devi Arsenal ise bonuslarla birlikte 50 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı ve her sezon 18 milyon euroya yakın maaş ödediği yıldız orta saha oyuncuna bu paylaşımla veda etti:

 

Fenerbahçe'nin yüzyılın transferi için hazırladığı videoda Mesut Özil, "Çocukluk aşkım olan çubuklu forma için savaşmaya hazırım" ifadesinin kullandı. Sarı-Lacivertliler'in unutulmaz yıldızı Jay-Jay Okocha da videoda Mesut Özil'e hoş geldin dedi.

 

Paylaşımda, 32 yaşındaki futbolcunun 11 Ocak'ta Twitter'da takipçileriyle yaptığı soru-cevap etkinliğinde bir soruya verdiği şu cevap da kullanıldı: "Almanya'da çocukken her Türk bir Türk takımını tutardı. Benimki de Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir. Ülkenin en büyük kulübüdür." 

Rüya gerçek oldu; Mesut Özil'den 3.5 yıllık imza...

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Süper Lig'in 21. haftasında yarın Kayserispor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, bu maçın son çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Mesut Özil de yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. FB TV'nin canlı yayınladığı idmanın ilk 10 dakikasında Mesut'un oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Teknik direktör Erol Bulut, Samandıra'da takıma katılan yıldız futbolcuyu takım arkadaşlarına alkışlattı. Antrenman öncesi duygularını dile getiren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Rüyam gerçek oldu. İlk defa takımla sahada antrenman yapacağım. Hayırlı olsun.""Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak hayalimdi. Gerçek oldu. Çok uğraştık. Allah nasip ettik. Artık buradayım. İnşallah başarılı bir sezon diliyorum. Bol şans"  ifadelerini kullandı.

Rüya gerçek oldu; Mesut Özil'den 3.5 yıllık imza... - Resim : 2

Rüya gerçek oldu; Mesut Özil'den 3.5 yıllık imza... ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.