Mesut Özil için Newcastle United iddiası...

Yeni bir yapılanmaya gidip yıldız isimlerle anlaşması beklenen Premier League ekibi Newcastle United'ın ilgilendiği isimlerden biri de Mesut Özil... Fenerbahçe taraftarının yavaş yavaş desteğini çekmeye başladığı, Antwerp maçında yaptıklarıyla eleştirilerin hedefi olan 33 yaşındaki yıldız Premier League geri mi dönecek?

Fenerbahçe'ye "yüzyılın transferi" olarak imza atan ancak geldiğinden beri beklentileri karşılayamayan Mesut Özil hakkında ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Transfer haberleriyle tanınan gazeteci Ekrem Konur, Newcastle United'ın transfer listesinde Mesut Özil'in de olduğunu iddia etti.

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Salman'ın kontrolündeki bir konsorsiyuma satılan ve an itibariyle dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United'in transferde hangi yıldızlara imza attıracağı merak ediliyor. 

İngiliz basını ısrarla PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin ismini Premier League ekibiyle ansa da önce yeni teknik direktörün belirlenmesi gerekecek. Siyah-Beyazlılar geçtiğimiz gün Steve Bruce'la yollarını ayırmıştı.

TARAFTARIN DESTEĞİ AZALIYOR

Mesut Özil'in dün akşam oynanan ve 2-2 biten Royal Antwerp maçının 66. dakikasında yerini Pelkas'a bıraktıktan sonra saha kenarında çılgına dönmesi ve su şişelerini tekmelemesi tepki toplamıştı. Sarı-Lacivertli taraftarların bir kısmı 33 yaşındaki futbolcunun artık takıma zarar vermeye başladığını düşünüyor.

 Mesut Özil için Newcastle United iddiası...

Geçen sezon devre arasında Arsenal'den transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Mesut sarı lacivertli formayla 22 resmi maçta oynadı. Yıldız oyuncu, 3 gol atıp 2 de asist yaptı. 33 yaşındaki Mesut Özil, 2013-2021 arası 8 sene Premier Lig'de Arsenal forması giymişti.

Mesut Özil için Newcastle United iddiası... ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Newcsatle United
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.