Mesut Özil Hatayspor maçında oynayacak mı? Hatayspor Fenerbahçe maçı ilk 11'i

Süper Lig’de Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de yeni transferler Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci’nin son durumları merak konusu oldu. Peki, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci Hatayspor maçında ilk 11'de var mı?

Süper Lig’de 23. hafta heyecanı için geri sayım devam ederken Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında şok bir yenilgi alması Fenerbahçe’nin zirveye yerleşmesine neden oldu. Bu hafta içinde 2 Şubat 2021 Salı gününde deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de sarı lacivertli taraftarlar yeni transferler İrfan Can Kahveci ile Mesut Özil’in son durumlarını merak ettiler.

Hatayspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Süper Lig 23. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe takımları 2 Şubat 2021 Salı gününde saat 16.00’da karşı karşıya gelecekler. Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mesut Özil Hatayspor maçında oynayacak mı? Hatayspor Fenerbahçe maçı ilk 11'i

Mesut Özil Hatayspor maçının ilk 11'inde var mı?

Fenerbahçe’de sarı lacivertli taraftarlar ise yeni transferler İrfan Can Kahveci ile Mesut Özil’in Hatayspor maçında oynayıp oynamayacağını merak etmekte. Bu oyuncular için son kararı ise teknik direktör Erol Bulut verecek. Ancak şu anda hazır olan İrfan Can Kahveci’nin Hatayspor maçında oynamasına kesin gözüyle bakılırken Mesut Özil’in ise 2. yarının son 15 dakikalık bölümünde sarı lacivertli formayı giymesi beklenmekte.

Mesut Özil Hatayspor maçında oynayacak mı? Hatayspor Fenerbahçe maçı ilk 11'i ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hatayspor İrfan Can Kahveci Mesut Özil Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.