Mesut Özil, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında forma giyecek mi?

Fenerbahçe Kulübü, “Mesut Özil’in, kulüpten alacakları ödenmediği için oynamadığı” haberine ateş püskürdü. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada iddia yalanlanırken gözler 34 yaşındaki yıldızın Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağına çevrildi. Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 7 gol, 2 asistlik skor katkısı bulunan 34 yaşındaki futbolcu, "ağrıları" nedeniyle son 5 lig maçını ve 2 Avrupa maçını kaçırmıştı.

Fenerbahçe yönetimi, Mesut Özil'le ilgili son günlerde ortaya atılan iddialara cevap verdi. Yıldız futbolcunun parasını alamadığı için maçlara çıkmadığı iddia ediliyordu.

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 7 gol, 2 asistlik skor katkısı bulunan 34 yaşındaki futbolcu, "ağrıları" nedeniyle son 5 lig maçını ve 2 Avrupa maçını kaçırmıştı.

MESUT ÖZİL NEDEN OYNAMIYOR?

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

“Mesut Özil’in, kulüpten alacakları ödenmediği için oynamadığı” haberinin gerçeklerle hiç ilişkisi yoktur.

Bugüne kadar sık sık tecrübe ettiğimiz şekliyle, kulübümüzden hiçbir yetkiliye teyit ettirilmeden tamamen gelişigüzel yapılan bu tarz yalan haberler tahammül sınırımızın üzerindedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde ağır ekonomik şartlara rağmen ödemeler şu ana kadar zamanında yapılmıştır."

Mesut Özil, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında forma giyecek mi?

Mesut Özil, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında forma giyecek mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.