Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Mesut Özil'in menajeri Erkan Söğüt, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yıldız futbolcunun transferine dair görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Söğüt, "Evet Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Ancak, transfer konusunda şu an için değişen bir şey yok. Bu şartlarda görünen o ki Mesut, sezonu Arsenal'de tamamlayacak" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Rüya Transfer" diye bahsettiği Mesut Özil'in Sarı-Lacivertli formayı giyme ihtimali bulunuyor. Arsenal'in Türk yıldızının menajeri ve hukuk danışmanı olan Dr. Erkan Söğüt, Fenerbahçe konusuna açıklık getirdi.

Fanatik'e konuşan Söğüt, "Mesut Özil'in Arsenal ile hala 6 aylık bir sözleşmesi var. Futbolu özlediği aşikar. Arsenal formasını tekrar giyebilmek için de çok çalışıyor. Çalışmaya da devam edecek. Fenerbahçe ile ilgili durumumuzu ise açıkça belirtmek istiyorum. Evet Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Transfer konusunda şu an için değişen bir şey yok. Bu şartlarda görünen o ki Mesut, sezonu Arsenal'de tamamlayacak" dedi.

Söğüt açıklamasının devamında şu sözleri kullandı: "Türk futbol kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum. Mesut Özil'in yetkili menajerleri ben ve ağabeyi Mutlu Özil'dir. Başka da resmi ya da gayri resmi menajeri yoktur. Oyuncumuzun ismini kullanarak kimse kendine, pazar yaratmasın!"

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.