Mesut Özil transferi bitmeye yakın...

Ali Koç: "Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum. Burada önemli olan Mesut ve mevcut kulübü arasındaki meselenin halledilmesidir. Ama geçmişe nazaran daha yakınız diyebilirim. Bitebilir de bitmeyebilir de.. Bitmiş gibi gösterilmesi işimizi zorlaştırmaktadır."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbol kamuoyunun ve Fenerbahçe camiasının merakla beklediği Mesut Özil transferi hakkında net açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertliler'in Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından, stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koç, "Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum. Burada önemli olan Mesut ve mevcut kulübü arasındaki meselenin halledilmesidir. Ama geçmişe nazaran daha yakınız diyebilirim. Bitebilir de bitmeyebilir de.. Bitmiş gibi gösterilmesi işimizi zorlaştırmaktadır" dedi.

Yayıncı kuruluş beIN Sport'la sezon başından beri yaşanan gerilimde, dün yaşanan skandal bardağı taşıran son damla olmuştu. Fatih Karagümrük-Konyaspor maçında kullanılan taraftar ses efektinde Fenerbahçe aleyhinde kötü tezahüratların canlı yayına yansımasıyla F.Bahçe camiası ayağa kalkmıştı.

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan sert açıklamanın ardından beIN Sports bir özür metni paylaştı. Ancak paylaşımın, Galatasaray'ın kuruluş tarihi olan 19.05'te yapılması "Özrü kabahatinden beter" dedirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, özür metnini samimi bulmadığını söyledi. Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Erzurum'un her zaman Süper Lig'de olmasını istiyoruz. Saat kaçta olursa olsun burada oynarız. Maç saati ile ilgili bir talebimiz olmaz. Ocak ayının başında geldik, kazandık ve dönüyoruz. Maçla ilgili daha fazla şey konuşmak istemiyorum. Sezon başından beri Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında bazı görüş ayrılıkları oldu. Dün oynanan bir maçta tezahürat olayı yaşandı. Özür açıklamasını samimi bulmadığımızı, kerhen yapıldığını, zaten saatine bakıldığında da her şey ortada...

TARİHİN EN AĞIR BOYKOTUNU YAPARIZ

Fenerbahçe Başkanı olarak bir hatadan, bir sıkıntıdan bu lafları etmem. Sezon başından beri sıkıntılar yaşıyoruz. Yayıncı kuruluşun en üst düzeyleriyle konuştuk ve yaşananları örnek örnek anlattık. Bu sorunların giderilmesini rica ettik ve kamuoyu gündemine taşımadık.. Muhattap olduğumuz kurumda kimin çalışacağı haddimize değil ve bizi ilgilendirmez. Benim kurumumda çalışana da dışarıdan müdahale istemem ve aynısını yapmam. En üst düzeyin bu işten sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Dünkü olaydan sonra büyük problem olduğunun farkındalar.

Dekoder boykot kampanyasına filan gitmeyeceğiz. Yaparsak da bizden sinyal bekleyin. Türk futbol tarihinin en büyük kampanyasını yaparız, Fenerbahçe'nin kim olduğunu size gösteririz. Son çare olarak da hayatlarında görmedikleri, en ağır boykotla karşılaşırlar. Hodri meydan!"

"Mesut Özil hala bir rüya... Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum. Burada önemli olan Mesut ve mevcut kulübü arasındaki meselenin halledilmesidir. Fenerbahçe'den bir tek kişi açıklama yapmamıştır. Ama geçmişe nazaran daha yakınız diyebilirim. Bitebilir de bitmeyebilir de.. Bitmiş gibi gösterilmesi işimizi zorlaştırmaktadır. Başakşehir, Visca ve İrfan Can'ı satmayı düşünürse ilgilenebiliriz."

 

Mesut Özil transferi bitmeye yakın... ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.