Mesut Özil: Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak

Mesut Özil, dün akşam sahalarında Galatasaray'a 1-0 kaybettikleri derbi maçın ardından Twitter yaptığı paylaşımla taraftara seslendi. Derbide bir asisti VAR'a takılan yıldız futbolcu, "Takımımla çıktığım ilk derbimin daha farklı sonuçlanmasını isterdim, dün akşamki sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak" dedi.

Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olarak zirveyi kaptırdığı maçta yaptığı asist VAR'a takılan Mesut Özil, üzüntüsünü dile getirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan yıldız isim "Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak" dedi.

63'te Mert Hakan Yandaş'ın yerine oyuna giren sahada kaldığı sürede 21'i isabetli 22 pas veren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu %95 pas isabet oranıyla yeteneklerinden ufak bir kesit sergilemişti. Sarı-Lacivertliler'in süper yıldızı derbi paylaşımında "Takımımla çıktığım ilk derbimin daha farklı sonuçlanmasını isterdim, dün akşamki sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Fakat ben Fenerbahçe'ye takım arkadaşlarım ve taraftarımızla büyük zaferler ve kupalar kazanmaya geldim. Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil: Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak

FENERBAHÇE'DEN "ÇİZGİ" TEPKİSİ

Mesut Özil kullandığı duran topta Ozan Tufan topu ağlara göndermiş derbide skor 77'de 1-1 gelmişti. Ancak VAR uyarısıyla golde ofsayt belirlenip, Fenerbahçe'nin beraberlik golü iptal edilmişti. Sarı-Lacivertli kulüp maçın ardından yaptığı Twitter paylaşımında VAR'ın çektiği ofsayt çizgisine itiraz etti. Teknik direktör Erol Bulut da maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, pozisyonun ofsayt olmadığını savunarak, "Bize çekilen çizgiler hep ofsaytı gösteriyor nedense" demişti.

Mesut Özil: Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.