Mesut Özil Cakarta’nın sembollerinden İstiklal Camisi’nde

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Mesut Özil, bu haftaki cuma namazını iş birliği anlaşması yapmak için gittiği Endonezya'nın başkenti Cakarta'da kıldı.

Endonezya Turizm Bakanlığı'nın, ülkenin turizmini uluslararası arenada tanıtmak için futbol yıldızı Mesut Özil ile imzaladığı anlaşmanın ardından, dün Mesut Özil Endonezya'nın Jakarta kentindeki Gelaro Bung Karno Şehir Stadyumunda, genç takıma koçluk eğitimi gerçekleştirmişti.

Mesut Özil Cakarta’nın sembollerinden İstiklal Camisi’nde

Mesut Özil´in sahibi olduğu 39 Steps Coffee markası da frenchise anlaşmasına imza atmıştı. Yıldız futbolcu burada katıldığı bir panelde Endonezya'da futbol oynama ihtimali sorulunca şu cevabı verdi:

 "Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor, orada kendimi mutlu hissediyorum. Endonezya'da oynama şansım olursa, Bali United'da oynamak isterim. Endonezya'nın havası güzel."

 

 

Mesut Özil Cakarta’nın sembollerinden İstiklal Camisi’nde ile ilgili etiketler Mesut Özil namaz jakarta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.