Arsenal taraftarından Mesut Özil tepkisi

Arsenal'in dün akşam Rapid Wien ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında bir Arsenal taraftarı "Mesut'u geri getir" yazılı döviz taşıdı. Teknik direktör Mikel Arteta'nın gözüne sokulan protesto, İngiliz basını tarafından "Arsenal taraftarı Mesut'u izlemek istiyor" yorumuyla verildi.

Arsenal taraftarları Mesut Özil'i takımda görmek istiyor. Londra ekibinin dün UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı ve 4-1 kazandığı maçta, Mesut Özil protestosu yaşandı.

2 bin seyirciye açılan maçta, bir Arsenal taraftarı üzerinde "Mesut'u geri getir" yazılı bir döviz taşıdı. Hazırladığı dövizi maç boyunca Arsenal Menajeri Mikel Arteta'nın gözüne tutan futbol sever, İngiliz medyasının ilgi odağı oldu.

Premier League devinden haftada 350 bin pound kazanan ve yönetimin maaşında indirim teklifinin kabul etmediği için sözleşmesi uzatılmayan, bir yaptırım olarak da UEFA Avrupa Ligi oyuncu listesine yazılmayan 32 yaşındaki futbolcunun devre arasında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Arsenal taraftarından Mesut Özil tepkisi

Arteta, yönetimin talimatıyla bu sezon Mesut'a Premier League maçlarında da şans vermiyor. Mesut cephesi ise kontratın bitmesini bekliyor.

Öte yandan, Arsenal'in unutulmaz kalecilerinden David Seaman konuyla ilgili görüş belirtti. İngiliz basınına konuşan efsane kaleci, "Arteta'nın kararı beni şaşırttı çünkü Mesut Özil kalite demek. Bu Arsenal'in kalitesi yüksek değil" değerlendirmesinde bulundu.

Arsenal taraftarından Mesut Özil tepkisi ile ilgili etiketler Arsenal UEFA Avrupa Ligi Mesut Özik Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.