Arsenal taraftarları Mesut Özil'in oynaması için imza kampanyası başlattı

Arsenal taraftarları Mesut Özil için imza kampanyası başlattı. 5 bin imza hedefiyle başlatılan kampanyaya destek hızla büyüdü. Yıldız futbolcunun yeniden hem lig hem de Avrupa Ligi maçlarında forma giymesini isteyen Arsenal taraftarları kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

Arsenal taraftarları, kulüplerinin lig ve Avrupa kadrosunda yer vermediği Mesut Özil'in oynaması için imza kampanyası başlattı. Bugün doğum günü olan yıldız futbolcu için başlatılan kampanya hızla büyüdü ve binlerce kişiye ulaşırken aynı zamanda Mesut Özil'e doğum günü hediyesi oldu. 

WENGER'DEN MESUT'A ÖVGÜ

Mesut Özil'e bir destek de Arsenal'in eski hocası Arsene Wenger'den geldi. Mesut'un kadroya alınmaması nedeniyle Arsenal'in büyük bir yetenekten yoksun kaldığını söyleyen Wenger, "Onun gibi kaliteli oyuncular, bu yaşlarda en üretken dönemlerini geçiriyor. Kulüp süper bir yetenekten yararlanamıyor. Üçüncü bölgede böylesine yaratıcı bir oyuncunun oynamaması iki taraf için de kayıp. Bütün takımlar daha hızlı kontratak ve daha hızlı geçiş oyununun peşinde. Herkes aynı şeyi oynamaya çalışıyor. Bu nedenle kulüpler Mesut gibi yaratıcı oyuncuları dışladı. Ancak kulüpler bir denge sağlamak zorunda. İyi bir takım disipliniyle oyun görüşü güçlü yıldızlara kadronuzda yer açabilirsiniz" dedi.

 

Arsenal taraftarları Mesut Özil'in oynaması için imza kampanyası başlattı ile ilgili etiketler Arsenal Mesut Özil Arsene Wenger premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.