Mesut Özil'e çılgın teklif

Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübünden Mesut Özil'e çılgın teklif... Suudiler, Arsenal'de zor günler geçiren yıldız futbolcuya senelik 20 milyon euro teklif etti. Londra kulübündeki son senesine giren Mesut'un düşünmek için fazla süresi yok...

Ocak ayında Arsenal'den ayrılması beklenen Mesut Özil'e Suudi Arabistan'dan çılgın bir teklif geldi. Al-Nassr kulübü, Türk asıllı Alman oyuncuya senelik 20 milyon euro ücret teklif etti. Mesut Özil'e daha önce Birleşik Arap Emirlikleri'nden de benzer bir teklif gelmişti.

Arsenal'den haftada 350 bin pound yani senede yaklaşık 20 milyon euro kazanan 32 yaşındaki yıldız, İngiliz devinin gözden çıkardığı bir isim haline geldi. Arsenal yönetimi, 1 yıl daha sözleşmesi kalan Mesut'a bu paraları ödemek istemiyor.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz medyasına yansıyan bir haber göre Arsenal, Mesut'tan sözleşmesini feshetmesini ve Ocak ayında takımdan ayrılmasını istemişti. Ancak tecrübeli futbolcu kalan parasının tamamını almakta diretiyor. 

Mesut Özil, Arsenal'den de yaklaşık 20 milyon euro senelik net ücret kazanıyor. Tecrübeli orta sahanın sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Mesut Özil'e çılgın teklif ile ilgili etiketler Mesut Özil Arsenal premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.