Arsenal'den Mesut Özil'e yeni teklif

Arsenal yönetimi Mesut Özil'in haftalık 350 pound kazandığı sözleşmesini feshetmek istiyor. 31 yaşındaki yıldıza yeni bir teklif sunan Premier League ekibi, ocak ayında yolları ayırmayının peşinde... Mesut cephesi ise kalan 13 milyon poundun tek kuruşunu bile bırakmamaya kararlı...

Mesut Özil ile Arsenal arasında yaşanan gerilime her geçen gün yeni bir halka ekleniyor. 31 yaşındaki yıldızı UEFA Avrupa Ligi listesine almayan Premier League ekibi, bu kez de ocak ayından sözleşmesinin feshetmesi için menajeriyle (babası) görüşme gerçekleştirdi.

İngiliz basınında "son dakika" olarak geçen habere göre, Londra devinden haftalık 350 bin pound kazanan Mesut Özil'den, ocak ayından sözleşmesinin feshetmesi istendi. Arsenal'e 2013'te transfer olan ve 2018'de sözleşmesini Haziran 2021'e kadar uzatan yıldız futbolcu ise kalan 13 milyon poundluk hak edişinin tamamını talep ediyor.

Mali kriz yaşayan Arsenal, son olarak kulübün 27 yıllık maskotunu aylık 35 bin pound masrafından dolayı işten çıkarmıştı. "Topçular" bu kararı açıklarken "gereksiz harcamalar" vurgusu yapınca Mesut Özil de işsiz kalan maskotun maaşını kendisinin ödeyebileceğini belirten bir sosyal medya paylaşımına imza atmıştı.

Arsenal'den Mesut Özil'e yeni teklif ile ilgili etiketler Mesut Özil Arsenal premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.