Mesut Özil: Almanya'da Türk köklerime saygısızlık edildi

Mesut Özil, kariyeriyle ilgili önemli aşamaları İspanyol basınında Marca'ya anlattı. Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, kariyerinin dönüm noktaları dışında Alman Milli takımı bıraktığı dönemde yaşadıklarını anlattı.

İspanyol basınında Marca'ya konuşan Mesut Özil, kalbinin bir köşesinde hala Real Madrid olduğunu söyledi.

Mesut Özil: Almanya'da Türk köklerime saygısızlık edildi

"ALMANYA'DA TÜRK KÖKLERİME SAYGISIZLIK EDİLDİ"

 Almanya Milli takım formasını gururla giydim ama sonraki yaşananlardan sonra giyemezdim. Alman Futbol Federasyonu yetkilileri Türk köklerime saygısızlık etti ve haksız bir şekilde beni siyasi propanganda yapmakla suçladı. Bunu asla kabul edemem. Benim iki kalbim var. Alman ve Türk! Almanya'da doğdum ve eğitim aldım ama bunu kabul etmeyen insanlar var.

"REAL MADRİD'DEN AYRILMAK HAYATIMIN EN ZOR KARARLARINDAN BİRİYDİ"

Real Madrid'den ayrılmak hayatımın en zor kararlarından biriydi. Şampiyonlar Ligi kupasını hayal etmiştim ama işim bitmemişti. Babam açgözlü değildi ama adil olduğunu düşünüğü bir anlaşma istiyordu. Florentino Perez ile inatlaşmak iyi fikir değil ama. Bir öfke sonucu babam twitter hesabımı kapattı ve milyonlarca hayranımı kaybettim. Babamla menajerlik konusunda yollarımı ayırmıştım. Bu tabi hiç dostça bir davranış değildi.

"KALBİM HALA REAL MADRİD İÇİN ÇARPAR"

Real Madrid'i çok sevdiğimi ve kalbimin hala Real Madrid için çarptığımı saklayamam. Real Madrid'de güzel günlerim oldu ve güzel dostluklar kazandım. Hayalini kurduğum bir kulüptü. Zidane gibi bir efsanenin formasını giydiği kulüptü çünkü. Real Madrid için hala kalbimin çarpması bir sır değil.

Mesut Özil: Almanya'da Türk köklerime saygısızlık edildi ile ilgili etiketler Mesut Özil Arsenal Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.