Almanya Futbol Federasyonu Mesut Özil'den özür diledi

Almanya Futbol Federasyonu Mesut Özil'den özür diledi... Yıldız futbolcunun menajeri, sergilenen yanlış tutumdan dolayı resmi bir özür mektubu gönderildiğini açıkladı.

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Almanya Futbol Federasyonu'nun yıldız futbolcuya bir mektup göndererek özür dilediğini açıkladı. ESPN'e konuşan Söğüt, "3 hafta önce Almanya Futbol Federasyonu, Mesut'a yönelik tutumu nedeniyle özür diledi" ifadelerini kullandı.

Almanya-Türkiye ilişkilerinin gerildiği bir dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Arsenal forması hediye eden ve birlikte fotoğraf çektiren Mesut Özil, ağır eleştirilere ve hakaretlere maruz kalınca Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Irkçılık ve saygısızlık hissettiği için bu kararı aldığını açıklayan yıldız futbolcu, "Kazandığımızda Alman, kaybettiğimizde göçmen oluyorum" sözleriyle adeta tarihe not düşmüştü.  

Almanya Futbol Federasyonu Mesut Özil'den özür diledi ile ilgili etiketler Mesut Özil Almanya Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.