Mesut Bakkal: ''Mağlup olmadan devam ediyoruz. ''!

Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Gönül isterdi ki bu maçı galip gelip, 38 puanla ligi hemen hemen bitirmekti." dedi. Bakkal maçın ardında düzenlenen basın toplantısında iki takım açısından stratejik bir maç oynandığını söyledi. Özellikle aradaki üç puan farkını korumanın kendileri çok önemli olduğunu ifade eden Bakkal, "Mağlup olsanız çok farklı şeyler düşünülürdü. Özellikle iç sahada kaybedip rakiple aynı puana gelmemiz sıkıntı yaşatırdı." dedi.

Maçta iki takımın da galibiyeti getiren pozisyonları yakaladığını dile getiren Bakkal, 1-0'dan sonra 1-1 ve kaçırılan pozisyonlarla güzel bir maç olduğunu ifade etti.

Ligde çok önemli maçlar oynadıklarını anlatan Bakkal, "Gönül isterdi ki bu maçı galip gelip, 38 puanla ligi hemen hemen bitirmekti. Özellikle son 8-9 haftada aldığımız 15 puan var. Bu ve özellikle bu bir puanın bize faydası olacak. Son iki haftada herkes bunu görecek. Herkesin zorlu maçları var, mağlup olmadan devam ediyoruz. Bu süreç iki hafta daha devam edecek. İnşallah önümüzdeki hafta iyi bir skor alırız." diye konuştu.

Bakkal, bu maçın ardında 2-3 oyuncularının cezalı duruma düştüğünü, ligin sonunu dinlenir adamlarla oynamanın da fayda getireceğini kaydetti.

Buz: "Maalesef kazanamadık"
Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise stres faktörü çok yüksek bir maça çıktıklarını belirtti.

Alanyaspor'un kendi sahasında oynadığı bu maçı kazanması halinde ligi bitireceğini dile getiren Buz, "Alanyaspor bu galibiyetle 38 puana çıkacak, rahatlayacak bir pozisyona gelecekti. Bizim açımızdan da rakibimizle oynadığımız için ikili averaja da bakılıyordu. Çünkü ilk maçımızı kazanmıştık. Öyle bir avantajımız var." dedi.

Alanyaspor maçını kazanmak istediklerini, kazanacak pozisyonu da yakaladıklarını aktaran Buz, şöyle konuştu: "İlk pozisyonda direkten dönen topta kardeşimiz iyi bir vuruş yapsaydı 1-0 öne geçecek, oyunun seyrini değiştirebilirdik. İlk yarı dengeli geçti. İkinci devre futbolcu kardeşlerim karakter gösterdi. Çok güzel bir golle oyuna döndük, üstünlüğü sağladık. Pozisyonlar yakaladık ve kazanabilirdik. Maalesef kazanamadık. İki puan kaybettik. Ligde iki maç ve altı puan var. Önümüzde zor ve ciddi görünen bir de Beşiktaş maçı var. Ama futbolcularımızla bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Bu tarz müsabakalar kolay değil. Önümüzdeki iki maçta maksimum puanları alarak ligde kalmak istiyoruz.

Mesut Bakkal: ''Mağlup olmadan devam ediyoruz. ''! ile ilgili etiketler mesut bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.