Mesut Akusta Teşkilat'tan Ayrıldı! Akusta Vedayı Böyle Duyurdu!

TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan 39. bölümüne, dizide usta aktör Mesut Akusta’nın canlandırdığı ‘Mete Başkan’ karakterinin vurulması damga vurdu.

Vurularak ağır yara alan ‘Mete Başkan’ 39. bölümün sonunda, karakterinin hikâyesi bittiği için ölerek diziye veda etti. Tims&B’nin yapımcılığında çekilen Teşkilat dizisinde yaşanan bu beklenmedik ayrılık izleyicide şok etkisi yarattı.

Usta oyuncu Mesut Akusta da veda sahnelerini instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun fotoğraflarının altına yorum yapan pek çok dizi izleyicisi artık diziyi izlemeyeceğini belirtti.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası, diziye kan kaybettireceğe benziyor!.. 26

Oyuncunun paylaşımlarına pek çok hayranı, ‘Diziden ayrılırsanız seyredemeyiz, yazık olur yapmayın lütfen!’ ve Başkanım gitme!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası, diziye kan kaybettireceğe benziyor!.. 27

Bu beklenmedik ayrılık karşısında şaşkına dönen bazı izleyiciler ise ünlü oyuncuya, sağlık problemleri devam ettiği için mi diziden ayrıldığına yönelik sorular yöneltti.

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süre zorunlu olarak diziye ara vermek zorunda kalan Mesut Akusta iyileşir iyileşmez Teşkilat’taki rolüne geri dönmüştü.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası, diziye kan kaybettireceğe benziyor!.. 28

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi ünlü oyuncuları buluşturan Teşkilat’ın 20 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümüne Mete Başkan’ın vedası damga vurdu.

Görünen o ki Teşkilat izleyicisi ‘Mete Başkan’ın vedasından dolayı oldukça mutsuz. ‘Mete Başkan’ karakteri olmadan dizinin eski tadı olmayacağını düşünen geniş bir kesim var.

Mesut Akusta Teşkilat'tan Ayrıldı! Akusta Vedayı Böyle Duyurdu! ile ilgili etiketler teşkilat mesut akusta ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.