Mesud Barzani, ABD temsilcisi ile bölünmüş Türkiye haritası önünde poz verdi

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Kürdistan Bölgesi’ne gelen USCIRF Komiseri Nadine Maenza ve beraberindekileri konuk etti. Barzani, Nadine Maenza ile Türkiye'nin bölündüğü bir haritanın önünde kameralara poz verdi.

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Uluslararası Din ve İnanç Özgürlüğü Komitesi (USCIRF) Komiseri Nadine Maenza ve beraberindeki ABD heyetini kabul etti.

En Son Haber'in aktardığı bilgilere göre; Maenza ve ABD heyetini ağırlayan Barzani, bölünmüş Türkiye haritası önünde poz verdi.

Mesud Barzani, ABD temsilcisi ile bölünmüş Türkiye haritası önünde poz verdi

Mesud Barzani’nin bugün Selahaddin’de bölgesel gelişmeler, din ve inanç özgürlüğü, Kürdistan Bölgesi’nde ortak yaşam kültürü ve istikrarın sürdürülmesi gibi pek çok konuyu ele aldığı öğrenildi.

Mesud Barzani, ABD temsilcisi ile bölünmüş Türkiye haritası önünde poz verdi ile ilgili etiketler mesud barzani Nadine Maenza bölünmüş Türkiye haritası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.